Sunday, July 1, 2018

Lirik Lagu Asep Balon - Mening Jomblo ft. Agan Paralon

Asep Balon - Mening Jomblo ft. Agan Paralon
Lirik Lagu Asep Balon - Mening Jomblo ft. Agan Paralon
Lirik Mening Jomblo Asep Balon feat Agan Paralon

Asep Balon - Mening Jomblo ft. Agan Paralon

mening jomblo
mening jomblo
daripada beungeut jadi boloho

mening jomblo
mening jomblo
piceun kabogoh nu olo olo

mening keneh jomblo
karna geus loba anu jadi conto
nu gableug kabogoh otakna sok jadi bodo
kahayang kabogohna sagala dicumponan
teu nyadar diri manehna saukur diporotan

indit ka bioskop unggal film anyar tayang
duit sia beak demi kata makasih tayang
leuheung lamun boga kabogohna sholehah
ieu mah ngan nyieun dompet kosong ciga kopeah

negara merdeka tibasa keur eta
sia dijajah keneh musingkeun sarerea
hayang ulin teu meunang da sagala di kekang
hirup sia ciga motor anu dikonci setang

ku kabogoh sieunna geus ciga ningali macan
ai ka kolot sorangan sok wani ngalawan
hayang dikutuk jadi meja parasmanan
cigana mah sia keur orokna teu diadzanan

mening jomblo
mening jomblo
daripada beungeut jadi boloho

mening jomblo
mening jomblo
piceun kabogoh nu olo olo

jadi jomblo mah moal loba nyeri hate
teu ciga sia anu hirupna ngabatin wae
bisa happy jeung seuri tanpa sieun dinyenyeri
hirup enjoy da bahagiamah teu kudu meuli

jomblo peduli lingkungan teu kudu loba mandi
unggal panggih kudu mandi lebar hambur hambur cai
di lembur batur mah hayang nginum ge hese
sia miceunan cai ukur jang manggihan awewe

jomblo lain berarti aing teu payu
aing hayang bebas teu kudu ngabaran tiap waktu
dekeut jeung sasaha moal aya nu nyarek
teu kudu nurut aturan ciga pagawe kahatex

jadi jomblo mah jauh kana maksiat
teu ciga sia anu mesum na tara kaliwat
aing erek ngawiat ieu hiji kalimat
inget aing jeung saria teh bakal dijemput ku malaikat

mening jomblo
mening jomblo
daripada beungeut jadi boloho

mening jomblo
mening jomblo
piceun kabogoh nu olo olo

emang sih cinta ceunah mah buta
tapi teu kudu kitu carana
da lamun aing kudu ngalaman
teu sudi teuing mending sorangan

mening jomblo
mening jomblo
daripada beungeut jadi boloho

mening jomblo
mening jomblo
piceun kabogoh nu olo olo

mening jomblo
mening jomblo
daripada beungeut jadi boloho

mening jomblo
mening jomblo
piceun kabogoh nu olo olo

Loading...

Next

Related


EmoticonEmoticon