Monday, April 2, 2018

Lirik Lagu Ajeng Kartika - Jik Ngenteni

Ajeng Kartika - Jik Ngenteni
Lirik Lagu Ajeng Kartika - Jik Ngenteni
Lirik Jik Ngenteni Ajeng Kartika

Ajeng Kartika - Jik Ngenteni

Wes sewulan iki kowe ra tau ngabari
Wes sewulan iki kowe ra tau nyambangi
Aku dewe ra ngerti opo salahku iki
Nganti kowe lungo ora bali bali

Mung siji njalokku kowe ojo ingkar janji
Mung siji njalukku kowe ojo nganti lali
Karo tresnoku iki awan bengi sing ngenteni
Yen wes cukup mas ndango enggalo bali

Nganti tekan semene aku pancet neng kene
Ra pindah atiku ning lanang liyo
Tapi nek terus ngene nganti kapan kuate
Mugo wae aku iso selawase

Wes sewulan iki kowe ra tau ngabari
Wes sewulan iki kowe ra tau nyambangi
Aku dewe ra ngerti opo salahku iki
Nganti kowe lungo ora bali bali

Mung siji njalokku kowe ojo ingkar janji
Mung siji njalukku kowe ojo nganti lali
Karo tresnoku iki awan bengi sing ngenteni
Yen wes cukup mas ndango enggalo bali

Nganti tekan semene aku pancet neng kene
Ra pindah atiku ning lanang liyo
Tapi nek terus ngene nganti kapan kuate
Mugo wae aku iso selawase

Nganti tekan semene aku pancet neng kene
Ra pindah atiku ning lanang liyo
Tapi nek terus ngene nganti kapan kuate
Mugo wae aku iso selawase

Loading...

Next

Related