Sunday, March 25, 2018

Lirik Lagu Zaskia Gotik - Paijo ft RPH & Donall

Zaskia Gotik - Paijo
Lirik Lagu Zaskia Gotik - Paijo ft RPH & Donall
Lirik Paijo Zaskia Gotik feat RPH & Donall

Zaskia Gotik - Paijo

Paijo paijo ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure
Paijo paijo ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

Paijo mumet ndase
Ditinggal bojone
Minggat dadi tkw
Jare ben akeh duite
Paijo loro ati
Disirek bojone
Jarene ora kuat
Ngragati wedak pupure

Jo paijo opo kowe ra karoso
Sak bendino kowe dadi omongane tonggoh
Jo paijo opo kowe ra isin
Saben ketemu konco koncomu kabeh mbatin

Opo mbiyen kowe ora kelingan
Naliko ngucap janji pas dadian
Jare bakal ngopeni sak lawase
Sak iki malah mbok siak siak e

Paijo paijo ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure
Paijo paijo ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

Opo mbiyen kowe ora kelingan
Naliko ngucap janji pas dadian
Jare bakal ngopeni sak lawase
Sak iki malah bok siak siak e

Kerjomu tura turu mongan mangan mrono mrene
dolan nanti la liyo mora pa kowe tombone
ra peduli bojomu seng kleleran neng omah
Durung mangan amergo ra iso tuku beras salah uwe

Paijo mumet ndase
Ditinggal bojone
Minggat dadi tkw
Jare ben akeh duite
Paijo loro ati
Disirek bojone
Jarene ora kuat
Ngragati wedak pupure

Paijo momet ndase
Ditinggal bojone
Minggat dadi tkw
Jare ben akeh duite
Paijo loro ati
Disirek bojone
Jarene ora kuat
Ngragati wedak pupure

Paijo paijo ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure
Paijo paijo ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

Paijo paijo ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure
Paijo paijo ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

Next

Related