Tuesday, March 27, 2018

Lirik Lagu Fitri Carlina - Sandiworomu Luar Biasa ft RPH

Lirik Lagu Fitri Carlina - Sandiworomu Luar Biasa ft RPH
Lirik Sandiworomu Luar Biasa - Fitri Carlina feat. RPH

Fitri Carlina - Sandiworomu Luar Biasa (feat. RPH)

Polahmu, aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV
Sandiworo dramamu, njen luar biasa
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Aku kenal kowe ora mung sedelo
Tingkah lan polahmu iso diwojo

Siji loro telu aku niteni polahmu
Papat limo enem saya suwe dadi bosen
Sagen ditakoni kok bolak balik ngapusi
Wis kon nyalahi ko ora gelem ngakoni

Roso tresno iki ora kanggo dolanan
Wis cukup tenan sing korban perasaan

Wi kowe lungo karo sopo
Wi kowe dolan gone sopo
Opo mbok kiro aku ra ngerti
Njen aku sengojoe toh ora ngerti

Polahmu, aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV
Sandiworo dramamu, njen luar biasa
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Melu casting FTV
Melu casting FTV
Melu casting FTV
Ho a ho e

Siji loro telu aku ngenteni polahmu
Papat limo enem saya suwe dadi bosen
Sagen ditakoni kok bolak balik ngapusi
Wis kon nyalahi ko ora gelem ngakoni

Roso tresno iki ora kanggo dolanan
Wis cukup tenan sing korban perasaan

Polahmu, aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV

Polahmu, aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV
Sandiworo dramamu, njen luar biasa
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Polahmu, aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV
Sandiworo dramamu, njen luar biasa
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Polahmu, aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV

Next

Related