Sunday, April 10, 2016

Lirik Lagu Trio Macan - Edan Turun

Trio Macan - Edan Turun

langit hang dadi saksi
bumi milu nyakseni
suci lan putihe, tulus lan ikhlase
welas sun nyang riko

paran tah paran maning
hang nggawe atin riko
magih mangu mangu, sing gelem v
nompo welas isun

ngelayung biso isun
dung sing biso nduweni
biso sun linglung
koyo wong edan turun
serange ati nisun
serange welas isun
nemen nyang riko, nyang riko, nyang riko

langit hang dadi saksi
bumi milu nyakseni
suci lan putihe, tulus lan ikhlase
welas sun nyang riko

paran tah paran maning
hang nggawe atin riko
magih mangu mangu, sing gelem telikas
nompo welas isun

ngelayung biso isun
dung sing biso nduweni
biso sun linglung
koyo wong edan turun
serange ati nisun
serange welas isun
nemen nyang riko, nyang riko, nyang riko

ngelayung biso isun,
dung sing biso nduweni
biso sun linglung
koyo wong edan turun
serange ati nisun
serange welas isun
nemen nyang riko, nyang riko, nyang riko

tung ala atung ala atung
tung ala atung ala atung

Artikel Terkait